Menu Close

Mistä voit tilata kannabista verkossa

Tiedätkö, mistä saat kannabista 24 tunnin sisällä? Joka kolmas tietää

Tilaa ruoho netistä – Mistä voit tilata kannabista verkossa

Mistä voit tilata kannabista verkossa, Ballybudista voit helposti tilata rikkaruohoja verkosta muutamalla yksinkertaisella vaiheella.
Valitse tuotteet, joita haluat
Valitse summa
Täytä osoitetiedot
Maksa kassasivulla

Kannabista myydään kotikasvattamoiden kautta tutuille.
Kannabiksen käyttö on yleistynyt, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuore tutkimus.

Myös huumeen tarjonta on lisääntynyt. Kolmasosa tutkimukseen vastanneista oli sitä mieltä, että kannabista olisi helppoa saada 24 tunnin aikana.

Onko ainetta tosiaan vaivatonta hankkia?

Kotimaista kukkaa

Kannabis on Suomessa yleisimmin käytetty laiton päihde. Koko väestöstä 20 prosenttia on kokeillut kannabista elämänsä aikana ainakin kerran, 25–34-vuotiaista lähes 40 prosenttia. Suurimmissa kaupungeissa kannabistuotteiden hankkiminen voi olla aivan yksinkertaista.

”Pääsääntöisesti se menee niin, että tiedät henkilön, jolta ainetta saa”, huumetutkija, sosiologi Jussi Perälä kertoo.

Kannabista päätyy huumemarkkinoille sekä salakuljetuksen kautta ulkomailta että suomalaisilta kasvattajilta.

”Tarkkoja osuuksia ei tiedetä, mutta tällä hetkellä kasvatettua kukkaa tuntuu olevan enemmän liikkeellä kuin ulkomaista hasista.”

Toimita ruohoa

Kaikki tilaukset toimitetaan FedExin tai PostNL:n kautta. Kassasivulta löydät 2 eri vaihtoehtoa tilauksesi lähettämiseen;

  • Vakio (vakuuttamaton)
  • Express (vakuutettu)

Vakio (vakuuttamaton) tarkoittaa, että tilauksesi lähetetään vakuuttamattomana tavallisena postilaatikkopostina, jonka vakiokulut ovat 22,90 €. Tämä hinta koskee sekä Alankomaita että Belgiaa. Kaikissa muissa maissa tämä on 30,0 €

Huolimatta kokemuksestamme, jonka mukaan 99 % toimituksistamme saapuu yksinkertaisesti perille, on aina mahdollisuus, että näin ei tapahdu. Tämä voi johtua siitä, että postimyyntiyritys on kadonnut paketin tai se on pysäytetty.

Kummassakaan tapauksessa tätä ei voida määrittää varmasti meille. Jos tilauksesi ei ole saapunut, emme valitettavasti voi lähettää sitä uudelleen omalla kustannuksellamme. Tämä koskee myös ilmaista (vakuuttamatonta) toimitusta.

Vähintään 19.1.2021 asti kestävän kovan sulkutilanteen vuoksi postitoimituksessa voi olla ylimääräisiä häiriöitä ja viivästyminen. Me ymmärryksestäsi!

Express T&T (vakuutettu) tarkoittaa, että tilauksesi lähetetään rekisteröitynä ja vakuutettuna ja saat meiltä päivityksen seurantakoodistasi.

Euroopassa jatkuvasti tiukentuvien koronatoimenpiteiden johdosta Hollannin Belgian, Ranskan, Saksan, Australian ja USA:n vakuutettujen lähetysten toimituskulut ovat nousseet 1 %.

Lähettää

Tilaukset, jotka on tilattu ja maksettu arkisin (ma-pe) ennen klo 13. lähetetään samana päivänä joltakin hollantilaisista kahviloista, jotka Amsterdamin myymälä on valinnut ja siihen liitetty.

Perjantaina klo 13.00 jälkeen, lauantaina ja sunnuntaina tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana maanantaina klo 20.00-12.00. Syynä tähän on se, että postia ei jaeta viikonloppuna ja tilaukset päätyvät muuten tarpeettoman pitkäksi PostNL:n lajittelukeskukseen.

Postituskulut

Vakio Alankomaat ja Belgia 22,90 € – Muut Euroopan maat 30,0 €
Express T&T (vakuutettu) Alankomaat 44,50 € – Belgia ja muu Eurooppa 60,0 €

Korkeintaan viisi kasvia

Kannabiksen kotikasvatus on lisääntynyt 1990-luvulta lähtien. Kasvin siemenet saa tilattua internetistä, ja viljelyssä tarvittavat välineet voi ostaa Suomesta.

”Pääsääntöisesti kotikasvattamot Suomessa ovat kuitenkin hyvin pieniä”, Perälä sanoo.

Kannabiksen kasvattajille tehdyn tutkimuksen mukaan suurin osa kasvatti kerrallaan korkeintaan viittä kasvia.

Ammattimaisesti toteutettuja, yli 500 kasvin kasvattamoja on paljastunut Suomessa vain muutama.

”Ihmiset ovat tietoisia siitä, että huumausainerikoksen seurauksena voi olla vankeusrangaistus.”

Poliisi on ottanut kotikasvatuksen yhä tiukempaan syyniin. Kun kontrolli lisääntyy, yhä useampi jää kiinni. Toisaalta lisääntynyt kontrolli voi aiheuttaa tilastoharhaa.

”Ehkä kotikasvatus onkin tasaantumassa tai laskusuunnassa, mutta sitä tulee kontrollin myötä vain useammin ilmi.”

Tilaus nettikaupasta

Huumekauppaa tehdään nykyisin myös netissä. Sensuuria kiertävässä Tor-verkossa toimii Silkkitie-niminen suomalainen huumausaineiden välityspalvelu. Sivu muistuttaa ulkoisesti Tori.fi:n tai Huutonetin kaltaisia verkkopalveluja. Sivustolle pääsee vain kirjautumalla.

Onko nettikauppa helpottanut kannabiksen välitystä?

”Ylivoimaisesti suurin osa kannabiksesta tulee edelleen sosiaalisista piireistä. Kannabis on siinä mielessä huono tuote tilata netistä, että se tuoksuu voimakkaasti”, Perälä sanoo.

Huumausainekauppa netissä on vielä melko pienimuotoista Suomessa. Silkkitiellä huumeita myydään noin 1 000 euron arvosta päivässä.

Netissä toiminnasta jää suojamuureista huolimatta jälki, toisin kuin katukaupassa.

Nykytekniikan ansiosta on helppoa, helppoa ja nopeaa tilata melkein mitä tahansa haluamme mistä päin maailmaa tahansa, mukaan lukien marihuana.

Sen lisäksi, että voimme tilata verkosta laajan valikoiman tuotteita ja toimittaa ne heti kotiin, voimme myös säästää rahaa, koska verkkokauppojen ei tarvitse maksaa perinteisiä myymäläkuluja.

Rikkakasvien ostaminen verkosta on sama asia. Se on helppoa. Se on yksinkertaista. Toimitetaan nopeasti kotiisi.

Ja säästät rahaa tilaamalla verkosta myymälässä ostosten sijaan.

Tässä artikkelissa käsitellään rikkakasvien laillisuutta Yhdysvalloissa ja rikkakasvien ostamista verkossa laillisesti. Siinä tarkastellaan myös parhaita verkkomyyjiä ja keskustellaan siitä, miksi verkosta tilaaminen on järkevintä rikkakasvien ostamisessa.

error: Content is protected !!